Badkamer verbouwen Den Haag

Op zoek naar een klusbedrijf in regio Den Haag voor het installeren en verbouwen van uw badkamer? Klusbedrijf NL onderhoud & renovatie is een bekend klusbedrijf in de regio Haaglanden en omgeving. Wilt u een nieuwe inloopdouche, of een complete badkamer met bad en zwevend toilet? Elk project krijgt dankzij onze ervaring en vakkundigheid een uitstekend eindresultaat. Als u ons klusbedrijf inschakelt voor een project, dan krijgt u een vast aanspreekpunt die het complete project regelt en bespreekt met u. Deze persoon, de project manager, zorgt er voor dat u op de hoogte blijft van het project. Door deze punten zorgen wij ervoor dat wij klantgerichter, flexibeler, betrouwbaarder en sneller zijn. Dit zijn dan ook enkele redenen dat veel mensen ons inschakelen voor badkamer verbouwen Den Haag.

Nog even een aantal voordelen van ons klusbedrijf in Den Haag op een rij:

  • Wij hanteren de scherpste prijzen van de gehele regio;
  • Gratis 24 uur service, 7 dagen per week;
  • Uitstekende eindresultaten en garantie volgens onze tevreden klanten;
  • U heeft te allen tijde één aanspreekpunt binnen ons bedrijf;
  • Zeer scherp geprijsde kunststof kozijnen incl. afwerkingen en vensterbanken.

Wilt u een badkamer verbouwen Den Haag? Of een keuken? Ons klusbedrijf uit regio Den Haag staat graag voor u klaar. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten. Wilt u deze graag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Direct een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte aanvraag formulier in. NL onderhoud & renovatie is gevestigd in Zuid Holland.

Uw badkamer verbouwen Den Haag

Ons klusbedrijf heeft in de jaren al meerdere projecten uitgevoerd  waarbij de badkamer verbouwd werd.  Werkzaamheden die daarbij uitgevoerd zijn, zijn onder andere het verwijderen van bestaand tegelwerk op de wanden en vloeren, het voorzien van stucwerk aan de wanden, betegelen van wanden en vloeren, monteren van boilers en deze gebruiksklaar opleveren en monteren van ander badkamer meubilair. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden hiervan? In onze fotogalerij vindt u van enkele van deze projecten de foto’s.

Naast het aanleggen / aanpassen van uw badkamer in Den Haag, kunt u ons er bij halen bij uw keuken, zolder, dakkapel of aanbouw. Onze klussers staan graag voor u klaar!

Offerte badkamer verbouwen Den Haag

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neme dan contact met ons op via onze contactpagina, wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

24 uur service

De 24 uur service van ons klusbedrijf uit Den Haag is voor spoedreparaties bij lekkages aan onder andere daken en dakgoten, badkamer en keukens. Ook helpen wij bij verstoppingen van riolering voor zowel vuil- als schoonwater en voor storingen of onderhoud aan uw CV-installatie.  Bel dus direct en binnen 30 minuten wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze medewerkers.