Verbouwen Zoetermeer?

Zoekt U een professioneel bedrijf voor badkamer verbouwen Zoetermeer?  Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F.. Wellicht kende u ons bedrijf al? Ons bedrijf staat immers alom bekend als het bedrijf voor verbouwen in Zoetermeer. Dit vooral om de uitstekende eindresultaten die wij leveren dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundigheid. Bij ieder project hebben wij altijd één vast aanspreekpunt. Deze projectleider regelt het complete project en bespreekt dit proces ook met u door als klant. Dankzij deze punten en vele andere zorgen wij ervoor dat wij klantgerichter, flexibeler, betrouwbaarder en sneller zijn bij het verbouwen van bijvoorbeeld uw badkamer in Zoetermeer.

Naast de reeds genoemde voordelen bieden wij u ook vele andere voordelen bij het verbouwen Zoetermeer:

  • Wij hanteren de scherpste prijzen van de gehele regio;
  • Gratis 24 uur service, 7 dagen per week;
  • Uitstekende eindresultaten en garantie volgens onze tevreden klantenkring;
  • U heeft te allen tijde een rechtstreeks aanspreekpunt binnen ons bedrijf;
  • Zeer scherp geprijsde kunststof kozijnen incl. afwerkingen en vensterbanken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor b.v. badkamer verbouwen Zoetermeer? Of wilt u een prijsopgave voor het verbouwen van uw woning in Zoetermeer ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.. Direct een offerte aanvragen voor het verbouwen in Zoetermeer? Vul dan ons contactformulier in. Het nevenkantoor van Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F. is gevestigd in Den Haag.

Uw badkamer verbouwen Zoetermeer

Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F. heeft in de jaren al meerdere projecten uitgevoerd, waarbij de badkamer in o.a. Zoetermeer verbouwd werd. Werkzaamheden die daarbij uitgevoerd werden zijn onder andere het verwijderen van bestaand tegelwerk op de wanden en vloeren, het voorzien van stucwerk aan de wanden, betegelen van wanden en vloeren, monteren van boilers en deze gebruiksklaar opleveren en monteren van ander badkamer meubilair. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden van verbouwingen van badkamers in regio Zoetermeer? In onze uitgebreide fotogalerij vindt u van enkele van deze projecten de foto’s.

Naast het verbouwen van uw badkamer in Zoetermeer, kunt u ons ook inschakelen voor het verbouwen in Zoetermeer in het algemeen. Dus keukens, zolders, dakkapellen of aan- en verbouwen. Geen enkel probleem bij Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F.. Onze enthousiaste klussers staan graag voor u klaar!

Blijkt er in uw badkamer in Zoetermeer een lekkage te zitten? Dankzij de 24 uur service voeren onze klussers een spoedreparatie uit om het probleem te verhelpen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om lekkages in de badkamer, maar ook onder meer daken, dakgoten, badkamer en keukens. Ook helpen wij bij verstoppingen van riolering voor zowel vuil- als schoonwaterafvoer en voor storingen of onderhoud aan uw CV-installatie. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Bel dus direct en binnen 30 minuten wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze enthousiaste medewerkers.