Verbouwen Den Haag

Een aannemer in Den Haag nodig voor een verbouwing? Wilt u een proffesionele verbouwing Den Haag laten uitvoeren? De kans is groot dat u bij uw zoektocht Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F. tegenkomt. Wellicht kende u ons bedrijf al? Wij zijn immers een bekend aannemer in de regio Den Haag en omgeving, vooral om de uitstekende eindresultaten die wij leveren dankzij onze ervaring en vakkundigheid. Bij ieder project hebben wij altijd één vast aanspreekpunt. Deze regelt het complete project en bespreekt dit proces ook met de klant. Door deze punten en vele andere zorgen wij ervoor dat wij klantgerichter, flexibeler, betrouwbaarder en sneller zijn. Hierdoor worden wij door vele mensen ingeschakeld als aannemer voor verbouwen Den Haag.

Nog even een aantal voordelen van dé aannemer in Den Haag, Aarden,  op een rij:

  • Wij hanteren de scherpste prijzen van de gehele regio;
  • Gratis 24 uur service, 7 dagen per week;
  • Uitstekende eindresultaten en garantie volgens onze tevreden klanten;
  • U heeft te allen tijde één aanspreekpunt binnen ons bedrijf;
  • Zeer scherp geprijsde kunststof kozijnen incl. afwerkingen en vensterbanken.

Heeft u binnenkort een verbouwing in Den Haag? Een badkamer, een keuken, zolder of complete renovatie? Onze aannemer uit regio Den Haag staat graag voor u klaar, al is dat in eerste instantie alleen door u informatie aan te leveren. Dus heeft u behoefte aan informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 06-47 87 35 95. Direct een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte aanvraag formulier in.

Klus- & Onderhoudsbedrijf Aarden V.O.F. is gevestigd aan de Elise van Calcarstraat 26 in Den Haag.

Verbouwen Den Haag

Onze aannemer uit Den Haag heeft in de afgelopen jaren veel verbouwingen gerealiseerd. Wij hebben bijvoorbeeld bij klanten een badkamer verbouwd, maar ook keukens, dakkapellen of aanbouw gerealiseerd. Werkzaamheden die wij daarbij hebben uitgevoerd zijn onder andere het verwijderen van bestaand tegelwerk in een badkamer, aanleggen van elektriciteit, vernieuwen van plafonds, etc.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden bij een verbouwing in Den Haag? Bekijk dan enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten in onze fotogalerij.

24 uur service

De 24 uur service van onze aannemer uit Den Haag is voor spoedreparaties bij lekkages aan onder andere daken en dakgoten, badkamer en keukens. Ook helpen wij bij verstoppingen van riolering voor zowel vuil- als schoonwater en voor storingen of onderhoud aan uw CV-installatie. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op  het nummer 06-47 87 35 95. Bel dus direct en binnen 30 minuten wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze medewerkers.